Εστίαση

▼

Ταίριασμα κρασιού με κρέας και ψαρι

›
 Το ταίριασμα κρασιού και κρέατος (food & wine pairing) βασίζεται κυρίως στη λιπαρότητα, ένταση γεύσης, και τρόπο μαγειρέματος του κρέατ...

Ουρά αστακού με σκόρδο και βούτυρο

›
 Υλικά: 4 ουρές αστακού 4 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο (λιωμένο) 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες) 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιο...

Με τι φαγητά ταιριάζει το ασύρτικο λευκό κρασί.

›
 Το λευκό κρασί Σαντορινιό Ασύρτικο (ή απλά Ασύρτικο) είναι μία από τις πιο εμβληματικές ελληνικές ποικιλίες και έχει έντονο, γεμάτο σώμα, υ...

Με τι φαγητά ταιριάζει το λευκό κρασί Sauvignon Blanc

›
 Το λευκό κρασί Sauvignon Blanc είναι γνωστό για την ζωντανή οξύτητα, τα φρέσκα αρώματα (όπως εσπεριδοειδή, πράσινο μήλο, φραγκοστάφυλο, γρ...

Τι διαφορά έχει το Ταρτάρ με το Σεβίτσε

›
 Το Ταρτάρ (Tartare) και το Σεβίτσε (Ceviche) είναι και τα δύο πιάτα που βασίζονται σε ωμό ψάρι ή κρέας, αλλά έχουν διαφορετική καταγωγή, τε...
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.